Home...

Welkom op de site van prikploeg "De Wup-Inn". Wij proberen hier u op de hoogte te houden van de activiteiten van onze prikploeg. We hopen dat u veel plezier heeft aan deze site en zijn benieuwd naar uw reactie.

De Organisatie

De prikploeg Wup-Inn is in 1997 opgericht. Elk jaar doen er zo'n 40 mensen mee om weer een mooi mozaïek te maken. De groep bestaat uit familie, vrienden en kennissen met leeftijden die variëren van begin twintig tot eind zestig. U kunt u natuurlijk altijd aanmelden om tijdens de "Prikweek" te komen helpen.

De Mozaïekdagen

Het is altijd moeilijk te voorspellen wanneer het is, maar in principe is het altijd eind April. Er heerst er in Limmen dan een gespannen sfeertje. De mozaïekendagen zijn in zicht en iedere prikploeg is druk bezig om zijn pronkstuk op tijd klaar te krijgen. Zowel overdag als 's avonds zijn de Limmenezen in touw. De mozaïekendagen bestaan nu ruim 50 jaar. Ieder jaar is het een groot festijn en wordt het door een groot aantal mensen bezocht. Een mooie gelegenheid om Limmen weer een bezoekje te brengen.

En Daarna....

Er is natuurlijk altijd nog deze site waar we op kunnen terugvallen. Maar voor de prikkers willen we elk jaar ook iets leuks organiseren. De BBQ staat bij ons hoog in het vaandel.

Laatste update: 31-12-2022